Shtëpi Lajme 15 truke të mahnitshme për rrobat tuaja, vlerësoni mjetet rrethanore

15 truke të mahnitshme për rrobat tuaja, vlerësoni mjetet rrethanore

Shperndaje në Facebook.

Ekonomia nuk është atribut i të varfërve, ama mençuria është. A nuk mendoni se njerëzit e pasur nuk kujdesen sa duhet për rrobat e tyre, sepse sapo t’i dalë një fije ata e hedhin matanë.

Ndërsa të varfrit na kanë mësuar që së paku të dimë t’i mbajmë rrobat në gjendje të përkryer për një kohë të gjatë.

Më poshtë po renditim 15 truke të thjeshta dhe të mahnitshme që mund t’i provoni në “punën” me rrobat tuaja.

Lyeni majën e fijes së perit me pak manikyr dhe do e keni shumë më të lehtë që ta fusni në gjilpërë.

Vrimat e vogla në gjërat e thurura mund të rregullohen edhe me ngjitës.

Nëse atletja ose këpuca juaj është çarë vetëm tek thembra, provoni t’i vini një nga pullat ngjitëse që përdoren për gomat e biçikletave.

Mënyra më e mirë për të riparuar fijet e dala.

Me një gozhdë të nxehtë është e mundur që të bëni vrima të rripit shpejt dhe të përsosura.

Gjatë udhëtimeve shpesh është e nevojshme të thani rrobat sa më parë, mbështilleni atë me një peshqir dhe pastaj ushtroni mbi të forcë me këmbë.

Me një llastik është e mundur edhe zgjerimi i pantallonave në bel.

Kjo është mënyra më e thjeshtë për të vënë një kopsë nëse nuk keni kohë për ta qepur.

Përdorni këtë metodë të thjeshtë për të riparuar dy skaje të shqyera, do duket edhe e modës.

Nëse i palosni krahët e këmishës në këtë kënd, do dukeni shumë më mirë.