Shtëpi Video Çika e Bajram Rexhepit ofendon rëndë Fisnik Ismailin, ja si e quan!

Çika e Bajram Rexhepit ofendon rëndë Fisnik Ismailin, ja si e quan!

Shperndaje në Facebook.


Vanesa Rexhepi, vajza e ish Ministri i Punëve të Brendshme, Bajram Rexhepi e ka quajtur morrq deputetin e VV-së, Fisnik Ismailin

Mënjëherë pasi që është raportuar në media, që Policia e ka arrestuar deputetin Ismaili, vajza e Ish MPB-së, e ka komentuar këtë veprim duke e tallur dhe ofenduar deputetin në fjalë.

Shkrimi i Vanesa Rexhepit në Facebok:
iqka4643131

ops