Shtëpi Lajme Ja çfarë shkakton pija energjike në trupin tonë në vetëm 2 orë...

Ja çfarë shkakton pija energjike në trupin tonë në vetëm 2 orë (Video)

Shperndaje në Facebook.

Pijet energjike janë më të rrezikshme se vetë kafeina

Sipas një studimi të fundit, pirja e pijeve energjike (katër kanaçe), rezulton në ndryshime abnormale në presionin e gjakut dhe ritmin e zemrësbrenda 2 orëve, shkruan Daily Mail, trasnmeton gazetaglobale.net

Ndikimi në zemër ishte dukshëm më i madh se sa ndikimi i kafeinës në zemër.

Janë bërë shumë studime me personat që kanë konsumuar pije energjike dhe disa të tjerë që nuk kanë konsumuar dhe te personat që kishin marrë pije energjike ishte gjetur një ndryshim në presionin e gjakut, gjë që nuk ishte te tjerët që nuk kishin marrë pije energjike.