Shtëpi Kuriozitete Mbuloni këmbën me fletë alumini, do të surprizoheni (Foto)

Mbuloni këmbën me fletë alumini, do të surprizoheni (Foto)

Shperndaje në Facebook.

FLETA METALIKE PREJ ALUMINI ËSHTË DIÇKA QË TË GJITHË E KEMI NË SHTËPI.

Zakonisht përdoret për gatim apo për ruajtjen e ushqimeve të mbetura. Megjithatë fleta e aluminit përdoret në shumë mënyra të tjera, që nuk i kishit menduar asnjëherë më parë.

Largon lodhjen menjëherë

A keni menduar ndonjëherë të përdorni fletën metalike prej alumini për të luftuar lodhje dhe pagjumësin? Prisni një pjesë nga letra e alumintit dhe vendoseni në frigorifer për 2-4 orë. Më pas vendoseni në fytyrën tuaj, në faqe dhe në qepalla duke e lënë deri sa muskujt tuaj të jenë relaksuar. Pasi të hiqni letrën e aluminit nga fytyra do ndjeheni më mirë se kurrë, pas një nate të gjatë pa gjumë.

Lehtëson dhimbjen

Fleta e aluminit është një nga mjetet për të qetësuar në kushte shtëpie dhimbjen e artritit, përdhesit, nervin shiatik apo dhe dhimbjen e thembrave.

Mbuloni me fletën e aluminit zonën ku ndjeni dhimbje dhe sipër saj vendosini një fasho për ta mbajtur të fiksuar. Rekomandohet që të përdoret para se të shkoni për gjumë. Përsëriteni këtë trajtim çdo natë për rreth dy javë dhe bëni pushim dy javë. Dhimbja do të jetë zhdukur.

Lehtëson djegien

A e dini se mund të përdorni fletë alumini për të trajtuar djegiet e trupit. Këshillohet që djegiet të izolohen me këtë letër alumini. Zonën e djegur lageni me ujë të ftohtë, pasi ta keni tharë me një copë të butë lyejeni me vaj dhe mbulojeni me një gazë sterile. Në fund vendosni letrën e aluminit dhe do të befasoheni se si dhimbja zhduket.

Flokë me kaçurrela.

Ju mund të përdorni fletë prej alumini për të krijuar kaçurrela të mrekullueshëm.


Mbuloni këmbën me fletë alumini, do të… by thealbanian1