Shtëpi Lajme Ndodh mrekullia: Bashkohen pas 8 viteve, shpërthejnë lotët e gëzimit (Video)

Ndodh mrekullia: Bashkohen pas 8 viteve, shpërthejnë lotët e gëzimit (Video)

Shperndaje në Facebook.

Për familjen Berisha nga Malisheva ka ndodhur mrekullia. Prindëri janë bashkuar pas 8 viteve, pasi që nuk kishin kushte të ishin bashkë.
E këtë gjë ia ka mundësuar Shoqata Bëmirëse ‘Jetimët e Ballkanit’ bashkë me dy mërgimtarë nga Australia të Shoqatës ”Mërgata Shqiptare në Australi.
E kur iu është kumtuar lajmi, kanë shpërthyer edhe lotët e gëzimit nga fëmijet dhe kryefamiljari i shtëpisë
Për më shumë ju sjellim më poshtë edhe videon:

Video Link