Shtëpi Shëndetësi Nëse ju apo ndokush i familjes vuan nga qarkullimi i dobët i...

Nëse ju apo ndokush i familjes vuan nga qarkullimi i dobët i gjakut, këto truqe me siguri do t’ia lehtësojnë vështirësitë për vetëm 30 minutaNëse ju apo ndokush i familjes vuan nga qarkullimi i dobët i gjakut, këto truqe me siguri do t’ia lehtësojnë vështirësitë për vetëm 30 minuta

Shperndaje në Facebook.

Në rast që edhe ju keni probleme të këtilla, nga ky artikull do të mësoni se si të ushtroni drejt.

Ushqimi i pashëndetshëm dhe pasivitetit mund të çojnë në probleme serioze. Yndyrat dhe materiet e dëmshme ngushtojnë enët e gjakut dhe kështu ngarkojnë funksionet në organizëm,

Ky ushtrim është njëri ndër më të dobishmit dhe më të rekomanduarit, si edhe ushtrimet e tjera të cekura në vazhdim. Filloni ashtu që ngadalë të lëvizni kokën9

Një herë ktheni kokën nga supi i djathtë dhe mbajeni disa sekonda në atë pozitë, pastaj ktheni nga supi i majtë. Pastaj lëvizeni kokën lart dhe poshtë me temp të ngadalshëm dhe të kujdesshëm. Përsëriteni këtë ushtrim dhjetë herë.

Mirëpo, para se të filloni çfarëdo ushtrimi, është e nevojshme që të shtendosni çdo muskul veç e veç

Në këtë mënyrë muskujt ngrohen dhe janë të gatshëm për ushtrim, ndërkaq ju do të shmangni lëndimet dhe do të stimuloni qarkullimin e gjakut

Kjo metodë e thjeshtë nënkupton shtrirjen e duarve dhe gishtave sado që të jetë e mundur. Ushtrimi përfundon me bërjen e lehtë të gishtave në grusht. Për të arritur rezultate më të mira dhe për të penguar ngërçet, përsëriteni ushtrimin dhjetë herë

Vallëzimi është edhe një shembull i mirë. Vallëzimi rekomandohet për të zbutur stresin dhe për të mbajtur trupin tuaj aktiv4

Do t’ju nevojiten vetëm 30 minuta në ditë për t’i bërë këto ushtrime

Ecja është një proces, i cili ka një sërë dobish shëndetësore. Ai përmirëson qarkullimin e gjakut dhe për rrjedhojë, redukton fryrjen e këmbëve dhe rëndesën e tyre. Bëjeni këtë, së paku tre herë në javë

Herët në mëngjes të përpiqet për të kanë përfunduar dhjetë pompa me barkun bosh . Ky ushtrim do të stimulojë rrjedhjen e gjakut në duart tuaja.