Shtëpi Video Sulmohet me sëpatë një shqipëtar nga grup i maqedonasve, banor i Prilepit

Sulmohet me sëpatë një shqipëtar nga grup i maqedonasve, banor i Prilepit

Shperndaje në Facebook.

Tridhjetë vjeçari nga qyteti i Prilepit, mbrëmë ka raportuar se diku ka ora 23 e 30 minuta është sulmuar nga një grup njerëzish pranë shtëpisë së xhaxhait të tij.

Grupi drejtuar nga personi me inicialet R.J. si dhe vëllau I tij S.J.,me vete ka pasur shkopinjë, lopata dhe sëpata, në zënkë kanë marrë pjesë edhe disa fqinj.

Në sulm lëndime trupore kanë marrë XH.M. dhe S.M., ndërsa lëndime të rënda ka marrë B.SH./