Shtëpi Shëndetësi Tortë me vetëm dy përbërës..

Tortë me vetëm dy përbërës..

Shperndaje në Facebook.

600 ml ajkë e ëmbël (hopël për ëmbëlsira)

400 gr nutella pse ndonjë eurokrem tjetër

Udhëzimet

Në një enë të thellë e qesim ajkën e ëmbël dhe nutellën.

Përziejmë ngadalë me mikser derisa të lidhen mirë përbërësit.

Masën e qesim në ndonjë kallëp për ëmbëlsira të lyer me pak vaj ose margarinë.

Kallëpin e fusim në frigorifer për 6 orë dhe pastaj 1 orë në ngritje të thellë ose për 3 orë në ngrirje të thellë e më pas në frigorifer për një orë.

Shpejtë dhe lehtë dhe mbi të gjitha shumë e shijshme. Kuzhina shqiptare

11